Nowa strona
Jak pewnie zauważyliście, zmienił się nieco layout forum
Jest to faza przejściowa, na dniach pojawi się kompletnie nowa strona, ze zintegrowanym forum, także będzie się działo.
Dam znać jak już będzie co testować
W każdym razie teraz na pewno rozwiniemy działalność poza samo pisanie na forum - będą testy, newsy, sklep i wiele więcej
Jest to faza przejściowa, na dniach pojawi się kompletnie nowa strona, ze zintegrowanym forum, także będzie się działo.
Dam znać jak już będzie co testować
W każdym razie teraz na pewno rozwiniemy działalność poza samo pisanie na forum - będą testy, newsy, sklep i wiele więcej
Re: Nowa strona
Wchodze dzisiaj i w pierwszej chwili myślałem ze pomyliłem fora ha ha ha
Super oprawa - mile zaskoczony
Super oprawa - mile zaskoczony
Żyję bo nie mam na trumnę
Dzięki za miłe słowa
Poczekaj aż ruszymy pełną parą ze wszystkimi działami w styczniu
Poczekaj aż ruszymy pełną parą ze wszystkimi działami w styczniu
I już jest
Czy ja wiem
Trafiłem kiedyś w fazie testów na brązy i beże, nie muszę dodawać, że podobały mi się. Na szczęście nie wszystkim się dogodzi. Ten lila-fiolet jakoś do mnie nie przemawia. Kij mu w trąbę, jakoś to zniosę
Ważne, że strona działa.
Trafiłem kiedyś w fazie testów na brązy i beże, nie muszę dodawać, że podobały mi się. Na szczęście nie wszystkim się dogodzi. Ten lila-fiolet jakoś do mnie nie przemawia. Kij mu w trąbę, jakoś to zniosę
Ważne, że strona działa.
Pozdrawiam. Tomek.
Stargard - zachodniopomorskie.
To my tu wrzucamy wideo testy, newsy, dział z downloadem i masę innych rzeczy, a Ty się kolorów czepiasz?
Chętnie przeczytamy wszelkie opinie na temat merytoryki, szczególnie naszych wideo
Na dniach wrzucimy kolejne, w tym testy z jazdy
Chętnie przeczytamy wszelkie opinie na temat merytoryki, szczególnie naszych wideo
Na dniach wrzucimy kolejne, w tym testy z jazdy
Pozdrawiam. Tomek.
U nas nie ma niczego alternatywnego Że się tak wyrażę
Jako jedyni monocykle, o których piszemy, mamy "w rękach", albo nawet pod nogami Więc możemy pisać o faktach zamiast snuć teorie
W kolejce czeka już 5 różnych kółek do przetestowania, także będzie się działo.
To, co widzisz teraz to jeszcze nic w porównaniu z tym, co pojawi się już w ciągu miesiąca
Jako jedyni monocykle, o których piszemy, mamy "w rękach", albo nawet pod nogami Więc możemy pisać o faktach zamiast snuć teorie
W kolejce czeka już 5 różnych kółek do przetestowania, także będzie się działo.
To, co widzisz teraz to jeszcze nic w porównaniu z tym, co pojawi się już w ciągu miesiąca
Bat, alternatywny - czyli dający możliwość wyboru, inny niż do tej pory lub nie jedyny. O, to miałem na myśli.
Istnieją dwa portale związane z monocyklami a więc jest wybór i więcej nie potrzeba
Istnieją dwa portale związane z monocyklami a więc jest wybór i więcej nie potrzeba
Last edited by Kalmar on 17 Jan 2017, 23:45, edited 1 time in total.
Pozdrawiam. Tomek.
Re: Nowa strona, opinie, propozycje
Dlaczego powyższy post jest ukryty dla niezalogowanych?
Ja nie mam możliwości ukrywania postów.
Wyjaśniłbyś coś, Bat
dopisek 18.01.2017 - Bat wyjaśnił co trzeba, ja zmieniłem treść i post został odkryty. Dziękuję.
Unboxing'i mnie nie interesują. Pokazują co prawda co jest dostarczane w zestawie ale takich filmów jest pełno w sieci.
Download: każdy z producentów czy dystrybutorów ma swoje strony ale tu akurat jestem za umieszczeniem aplikacji obsługujących kółka i ich opisami bo nie wszystko jest jasne w opisach producentów.
Kiedyś już pisałem, że interesują mnie testy użytkowników i ich opinie, faktyczne a nie teoretyczne parametry użytkowe:
Prędkość do pierwszego ostrzeżenia, czy i jak można je konfigurować.
Czy występuje tilt-back i przy jakiej prędkości.
Jaki jest sposób zabezpieczenia przed zbyt dużą prędkością i przechyleniem: odcięcie czy zwalnianie obrotów silnika.
Jakie są ostrzeżenia.
Czy boczne ledy można wyłączyć.
Jak świecą światła i czy oślepiają idących lub jadących z przeciwka.
itd.
Ja nie mam możliwości ukrywania postów.
Wyjaśniłbyś coś, Bat
dopisek 18.01.2017 - Bat wyjaśnił co trzeba, ja zmieniłem treść i post został odkryty. Dziękuję.
Unboxing'i mnie nie interesują. Pokazują co prawda co jest dostarczane w zestawie ale takich filmów jest pełno w sieci.
Download: każdy z producentów czy dystrybutorów ma swoje strony ale tu akurat jestem za umieszczeniem aplikacji obsługujących kółka i ich opisami bo nie wszystko jest jasne w opisach producentów.
Kiedyś już pisałem, że interesują mnie testy użytkowników i ich opinie, faktyczne a nie teoretyczne parametry użytkowe:
Prędkość do pierwszego ostrzeżenia, czy i jak można je konfigurować.
Czy występuje tilt-back i przy jakiej prędkości.
Jaki jest sposób zabezpieczenia przed zbyt dużą prędkością i przechyleniem: odcięcie czy zwalnianie obrotów silnika.
Jakie są ostrzeżenia.
Czy boczne ledy można wyłączyć.
Jak świecą światła i czy oślepiają idących lub jadących z przeciwka.
itd.
Last edited by Kalmar on 18 Jan 2017, 08:19, edited 1 time in total.
Pozdrawiam. Tomek.