Tanie kółko do przerobienia
A gdzie trzymasz koło na siłowni? Mieści się w szafce? Ja nawet raz mierzyłem dokładne wymiary szafki na siłowni i wyszło mi, że Ninebot zmieści się "na styk" i już nic więcej nie wejdzie 
To samo pytanie mam co do szkoły - z ciekawości gdzie będziesz kółko trzymał?
35 km/h? Wow. Był tilt back czy mocne sygnały dźwiękowe?
Generalnie to można pogratulować świetnego kółka, ja na NB więcej niż 25 km/h nie pojadę

To samo pytanie mam co do szkoły - z ciekawości gdzie będziesz kółko trzymał?
35 km/h? Wow. Był tilt back czy mocne sygnały dźwiękowe?
Generalnie to można pogratulować świetnego kółka, ja na NB więcej niż 25 km/h nie pojadę

Re: Tanie kółko do przerobienia
Na siłowni mam szafki górne i dolne, gdzie w dolnej mieści się na skos idealnie na styk (pół cm byłoby większe i by nie weszło). Mógłbym zostawiać za ladą bez problemu by dziewczyny przypilnowały, ale to jak będzie sucho by im nie nakapać.W szkole też problemu nie będzie, choćby w pokoiku pań woźnych.. zawsze coś się znajdzie.
Szczerze tilt backu jeszcze nigdy nie odczułem, jeżdżę dość agresywnie. Szybko przyśpieszam, mocno napieram, nie tak łatwo mnie zatrzymać
Szczerze tilt backu jeszcze nigdy nie odczułem, jeżdżę dość agresywnie. Szybko przyśpieszam, mocno napieram, nie tak łatwo mnie zatrzymać

Folthor poprosze jakis filmik z predkoscia 35km/h . Taka predkosc to chyba tylko kilku sekundowa a nie stała. Mam 2 kóka GW ACM 820 i GW Msuper v3 s 1600 Wh i o predkosci tych kółek mogłbym wiele napisać 
ACM max speed 42 i zimne wyłaczenie - stala predkosc bezpieczna to 37km/h. V3 s max 57km/h przy pełnej baterii ( nie polecam to był tylko test w pełnej zbroi kasku ) -- bezpieczna to 45km/h

ACM max speed 42 i zimne wyłaczenie - stala predkosc bezpieczna to 37km/h. V3 s max 57km/h przy pełnej baterii ( nie polecam to był tylko test w pełnej zbroi kasku ) -- bezpieczna to 45km/h
Last edited by Yakuza on 03 Feb 2017, 14:15, edited 1 time in total.
Żyję bo nie mam na trumnę
Oczywiście, że nie stała. Po prostu tyle udało mi się zobaczyć na liczniku
Yakuza, a te kaskaderskie testy to sam wykonałeś?
Masz to może gdzieś nagrane?
Masz to może gdzieś nagrane?

Tak mi się skojarzyło- trzeba znać limity swojego kółka, bo może skończyć się jak poniżej 
https://www.facebook.com/groups/Electri ... 027736225/

https://www.facebook.com/groups/Electri ... 027736225/
Żyję bo nie mam na trumnę
Return to “Ogólne pytania i dyskusje”